Annette Gerlif

Annette Gerlif

Karin Olesen

Birte Mølgaard

Felix Pedersen

Felix Pedersen

Jimi Holstebro

Knud Steffen Nielsen

Susanne Ahrenkiel

Rene Roalf

Helle Bovbjerg

Helle Bovbjerg, Karin Olesen, Kiki Møller

Kiki Møller

Birgit Kvorning, Elonn Agerup

Henning Elving, Susanne Ahrenkiel

Henning Elving, Felix Pedersen

Ursula Seeberg

Birgit Kvorning

Plakat


3. maj - 29. juni: Kunstforum Viborg

       

Bjerringbro Kunstforening præsenterer i maj og juni en fællesudstilling med Kunstforum Viborg med m aleri, foto, akvarel og grafik samt installation og skulptur i bronze, messing, keramik og papir.


”Kunstforum Viborg, foreningen af professionelle kunstnere i Viborg” blev stiftet i 2015 med det klare formål at synliggøre kunst og kunstnere i Viborg Kommune og har 20 medlemmer.

 

Kunstnerne i Kunstforum Viborg er erfarne og professionelle kunstnere, som alle har arbejdet med deres kunst i mange år indenfor alle grene af billedkunst. Mange har udført store kunstudsmykninger og modtaget legater og støtte fra Statens Kunstfond. Enkelte har også skabt litterære værker og udført illustrationer til egne og andres bøger.


Udstillingen viser en mangfoldighed af kunstneriske udtryk og teknikker og fortæller, at professionel kunst og kunstnere er til stede og godt repræsenteret i Viborg Kommune. 


Der er 14 deltagere på udstillingen: Elonn Agerup, Karin Olesen, Felix Pedersen, Helle Bovbjerg, Annette Gerlif, Kika Møller, Birgit Kvorning, Birthe Mølgaard, René Roalf , Agata Lenczewska-Madsen, Ursula Seeberg, Knud Steffen Nielsen, Susanne Ahrenkiel, Jimi Holstebro og Henning Elving