Bjerringbro Udstillingen 2019
Fra censureringen 2016

Velkommen til Bjerringbro Udstillingen 2019
- åben censureret udstilling

Bjerringbro Udstillingen er en åben censureret udstilling, som arrangeres næste gang i november 2019.
Her på siden vil der komme information om datoer, censorer, tilmelding mv. i løbet af foråret 2019.

(Forbehold for trykfejl)

Ved åben censurering er det muligt for indsenderne samt andre at høre med ved selve censureringen. Værkerne bliver sat frem anonymt, hvor censorerne taler om dem, og hvor ”antaget” eller ”ikke-antaget” bliver begrundet.

Indsenderne må ikke give sig til kende eller kommentere under censureringen.

Censorer 2019 :

Hvor og hvornår:

Pris: 100 kr. pr. værk (min. 2 værker ialt og max 4 pr. kategori)

Åben censurering:

Cafe Gudenåhuset:

Udstilling i Gudenåhuset:
De antagne værker vil blive udstillet efterfølgende

Fernisering

Vi håber vi ses til en hyggelig og udbytterig weekend og efterfølgende udstilling i Gudenåhuset.
PS: Sig det gerne videre til din kunstnerven/veninde, så vi får rigtig mange værker til bedømmelse.

Praktisk information om udstillingen:

Tilmelding :
Tilmelding sker ved at indbetale
tilmeldingsgebyret på 100 kr. pr. værk på reg. nr. 9381 konto nr. 3045620580 Sparekassen Kronjylland, Bjerringbro senest

Der skal tilmeldes min. 2 værker!

VIGTIGT: oplys mailadresse v. indbetalingen.
Herefter fremsendes på mail tilmeldingsskema med fortløbende numre samt navnesedler, som skal være påklæbet hvert værk ved indlevering.

Kategorier:
Der kan tilmeldes max 4 værker pr. kategori i max 3 kategorier af flg. 6 kategorier:
”Maleri” – ”Skulptur” – ”Grafik, tegning + akvarel” – ”Foto” – ”Keramik, glas + tekstil” – ”Blandform”.

Forudsætninger for værkers deltagelse:

Værker SKALvære klargjort til ophængning med snor - værker der ikke er klargjort, kan ikke medtages.
Våde værker samt store værker med glas medtages ikke – vi anbefaler i stedet plexi glas.
Øskner skal være fastgjort på den indvendige side af rammen.

Salg af værker:
Indleverede værker bør som udgangspunkt være til salg – hvis ikke mærkes de med ”privat eje”.
Salg af værker foregår ved henvendelse til personale i Gudenåhuset, som videreformidler til kunstforeningen. En provision på 20 % af salgsprisen tilfalder Bjerringbro Kunstforening.

Afhentning af værker:
Antagne værker skal
afhentes i Gudenåhuset i perioden xxxx i tidsrummet 10-17. Har du både antagne og ikke antagne værker, kan ikke antagne værker afhentes i samme tidsrum.
Har du ikke fået antaget værker SKAL dine værker afhentes i Gudenåhuset i perioden xxxx i flg. tidsrum: mandag, tirsdag og onsdag 10-18, torsdag og fredag 10-17.

Bjerringbro Kunstforening kan ikke påtage sig ansvaret for sikker opbevaring af ikke antagne værker efter den nævnte periode, da Gudenåhuset er et hus med mange forskellige brugere.

Bjerringbro Kunstforening kan ligeledes ikke påtage sig forsendelse af værker, da det er meget tidkrævende at sikre værkerne tilstrækkeligt under forsendelse.

Sikring:
Antagne værker er sikret under selve udstillingen ved videoovervågning og omfattet af generel indboforsikring i Gudenåhuset. Anden supplerende forsikring påhviler kunstneren.
Der skal af hensyn til evt. tyveri/beskadigelse sættes pris på hvert værk, uanset om det er til salg eller privateje.

Udstillingsarrangør og adresser:
Bjerringbro Kunstforening – Gudenåhuset, Realskolevej 12, 8850 Bjerringbro.
Kontaktperson: Dagny Vistisen
Mail:
dav@viborg.dk– Dagny Vistisen
Det er kunstforeningens bestyrelse, der står for den praktiske afvikling af udstillingen.
BEMÆRK:
Værker udstilles kun på kunstforeningens egne podier og vægge.
Se også www.bjerringbrokunstforening.dk

Kunstnerpris 2019:
De tre censorer udvælger 3 kunstnere, som modtager en kunstnerpris – der uddeles en 1., 2. og 3. pris på hhv. 1.500 kr., 1.000 kr. og 500 kr.

Prisvinderne afsløres ved ferniseringen