Bjerringbro Udstillingen 2019

Velkommen til Bjerringbro Udstillingen 2019
- åben censureret udstilling

Antagne kunstnere 2019

Flg. kunstnere har fået antaget et eller flere værker:

Anita Fosgerau
Bente Fosgerau
Vibeke Skræp
Ingrid Kristiansen

Bjerringbro Udstillingen er en åben censureret udstilling, som arrangeres hvert andet år - næste gang i november 2019.

Ved åben censurering er det muligt for indsenderne samt andre at høre med ved selve censureringen. Værkerne bliver sat frem anonymt, hvor censorerne taler om dem, og hvor ”antaget” eller ”ikke-antaget” bliver begrundet.

Indsenderne må ikke give sig til kende eller kommentere under censureringen.

Censorer 2019 :
Tilde Mønsted, cand. mag. i kunsthistorie og kunstfaglig museumsinspektør v. Museum Salling.
Bo Gorzelak Pedersen, cand. mag. i idehistorie og film og tv-kundskab samt udøvende billedkunstner og kunstanmelder.

Hvor og hvornår:

Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek & Kulturhus, Realskolevej 12, 8850 Bjerringbro

Åben censurering:
Lørdag d. 9. nov. kl. 10-17 med flg. pauser: 12-12.30 og 14.30-15.00

Cafe Gudenåhuset
er åben fra 10-16 d. 9. nov. - bestil gerne frokost på forhånd på 87515100 og undgå ventetid.

Udstilling i Gudenåhuset:
De antagne værker vil blive udstillet
i Gudenåhuset fra 17. nov. til 19. dec.

Fernisering
Søndag d. 17. nov. kl. 13-15

Vi håber vi ses til en hyggelig og udbytterig weekend og efterfølgende udstilling i Gudenåhuset.
PS: Sig det gerne videre til din kunstnerven/veninde, så vi får rigtig mange værker til bedømmelse.

Praktisk information om udstillingen:

Pris: 100 kr. pr. værk (min. 2 værker ialt og max 4 pr. kategori

Tilmelding:

Tilmelding kan ske ved at indbetale

tilmeldingsgebyret på 100 kr. pr. værk på reg. nr. 9381 konto nr. 3045620580 Sparekassen Kronjylland, Bjerringbro eller på Mobile Pay 69639 senest 4. nov. BEMÆRK: Betalingen skal være hos os senest d. 4. nov.

Der skal tilmeldes min. 2 værker!

NB! Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Der er afsat tid til et max antal værker og det kan derfor blive nødvendigt at stoppe for tilmeldinger ved mange

VIGTIGT: oplys mailadresse v. indbetalingen.
Herefter fremsendes på mail tilmeldingsskema med fortløbende numre samt navnesedler, som skal være påklæbet hvert værk ved indlevering.

Kategorier:
Der kan tilmeldes max 4 værker pr. kategori i max 3 kategorier af flg. 6 kategorier:
”Maleri” – ”Skulptur” – ”Grafik, tegning + akvarel” – ”Foto” – ”Keramik, glas + tekstil” – ”Blandform”.

Forudsætninger for værkers deltagelse:

Værker SKALvære klargjort til ophængning med snor - værker der ikke er klargjort, kan ikke medtages.
Våde værker samt meget store værker med glas medtages ikke (pga. vægten) – vi anbefaler i stedet plexi glas.
Øskner skal være fastgjort på den indvendige side af rammen.

Salg af værker:
Indleverede værker bør som udgangspunkt være til salg – hvis ikke mærkes de med ”privat eje”.
Salg af værker foregår ved henvendelse til personale i Gudenåhuset, som videreformidler til kunstforeningen. En provision på 20 % af salgsprisen tilfalder Bjerringbro Kunstforening.

Afhentning af værker:
Antagne værker skal
afhentes i Gudenåhuset i perioden 20. dec. kl. 10-17, 21. dec. kl. 10-13 eller 23. dec. i tidsrummet 10-17. Har du både antagne og ikke antagne værker, kan ikke antagne værker afhentes i samme tidsrum.
Har du ikke fået antaget værker SKAL dine værker afhentes i Gudenåhuset i perioden 11.-15. nov. i flg. tidsrum: mandag, tirsdag og onsdag 10-18, torsdag og fredag 10-17.

Bjerringbro Kunstforening kan ikke påtage sig ansvaret for sikker opbevaring af ikke antagne værker efter den nævnte periode, da Gudenåhuset er et hus med mange forskellige brugere.

Bjerringbro Kunstforening kan ligeledes ikke påtage sig forsendelse af værker, da det er meget tidkrævende at sikre værkerne tilstrækkeligt under forsendelse.

Sikring:
Antagne værker er sikret under selve udstillingen ved videoovervågning og omfattet af generel indboforsikring i Gudenåhuset. Anden supplerende forsikring påhviler kunstneren.
Der skal af hensyn til evt. tyveri/beskadigelse sættes pris på hvert værk, uanset om det er til salg eller privateje.

Udstillingsarrangør og adresser:
Bjerringbro Kunstforening – Gudenåhuset, Realskolevej 12, 8850 Bjerringbro.
Kontaktperson: Dagny Vistisen
Mail:
dav@viborg.dk– Dagny Vistisen
Det er kunstforeningens bestyrelse, der står for den praktiske afvikling af udstillingen.
BEMÆRK:
Værker udstilles kun på kunstforeningens egne podier og vægge.
Se også www.bjerringbrokunstforening.dk

Kunstnerpris 2019:
De to censorer udvælger 3 kunstnere, som modtager en kunstnerpris – der uddeles en 1., 2. og 3. pris på hhv. 1.500 kr., 1.000 kr. og 500 kr.

Priserne er sponseret af Sparekassen Kronjylland, Bjerringbro, JP Rammer i Ans samt Bjerringbro Kunstforening

Prisvinderne afsløres ved ferniseringen