Børnekunst i Gudenåhuset 2019

Fra åbningen af Børneudstillingen 2018 m. temaet: Over og under Gudenåen

Børneudstillingen 2019

Tema 2019:

”Fra plastik til fantastisk

Affald og genanvendelse er på dagsordenen som aldrig før – også når det kommer til plast. Og med god grund. Affald er nemlig både en kæmpe udfordring i hele verden og samtidig en kæmpe ressource. Danmark er blandt de bedste i verden til at udnytte vores affald og undgå, at det bare ender på en losseplads. 
Og plast kan også bruges til noget sjovt – f.eks. fantasifulde
kunstværker.

Snak gerne med børnene om forureningen og hvordan vi alle sammen kan være med til at mindske forbruget og passe på jorden – bl.a. ved at genbruge forskellige materialer og f.eks. bruge det til at lave noget sjovt af i stedet for at smide væk.


Ideer:

Lav sjove kunstværker af plastikposer, plastikbestik, plastikkopper, plastik legetøj, sugerør, plastik perler, plastik klemmer…

Lav f.eks. sjovt tøjdesign af gamle plastposer, skulpturer af gammelt legetøj, eller andet plast, flotte lysekroner, billeder med plast i forskellige farver osv…

 

Vi håber, at temaet vil give anledning til en masse snak om, hvad vi kan gøre for at være med til at passe på miljøet og naturen og samtidig lave noget sjovt sammen, som bliver til endnu en flot udstilling i Gudenåhuset.

Tilmelding til biblioteket – enten på mail dav@viborg.dk eller tlf: 87873550
Indlevering: Fredag d. 29. marts kl. 9-17

Åbning: Tirsdag d. 2. april kl. 16
Udstillingen slutter: 29. april