Anne Petersen-Landwehr i Gudenåhuset i februar 2020

I februar måned præsenterer vi en kunstner, der er bosat i München, men som har lokale rødder her på egnen.
Anne Petersen-Landwehr
er født og opvokset i Ulstrup tæt på Bjerringbro. Hun hed dengang Anne Uhrenfeldt og er datter af tidligere farvehandler Bent Uhrenfeldt i Ulstrup. Hun havde også sin gang i Bjerringbro bl.a. med alle håndboldpigerne.
Efter en længere jordomrejse slog hun sig for 20 år siden ned i München, hvor hun i dag arbejder i sit Studio. Efter mange år i modebranchen startede den kreative rejse i 2014.


Anne Petersen-Landwehr fortæller:
”Inspirationen findes overalt i vores hverdag. Retter vi opmærksomheden mod omgivelserne, så findes de mest fantastiske ting i forskellige former, farver, inspirerende strukturer, materialer og muligheder. Jeg vil i Bjerringbro vise et udsnit af mit arbejde i beton, tegninger og malerier. Jeg er hele vejen igennem selvlært og da jeg begyndte at arbejde i beton, blev det også her ”learning by doing”. Alle fade og skåle har jeg selv støbt, slebet, farvet og tegnet på”.
     

      

Udstillingen kan ses i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek i bibliotekets åbningstid: mandag, tirsdag og onsdag 10-18, torsdag og fredag 10-17 samt lørdag 10-13. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.04 | 17:39

Hej Dagny Vistesen. Vi talte i dag om et møde, hvor jeg kunne deltag. Da jeg kom hjem, havde jeg glemt tidspunktet. Vil du skrive det til mig? Birgit Østergaard

...
14.02 | 19:30

Hej Anny - det er korrekt nummer - vi sender kontingent opkrævning ud lige efter generalforsamlingen 9/3.

...
14.02 | 16:29

Hej med jer
Jeg vil betale kontingent..vil lige sikre mig, at MobilPay.nr.
Er korrekt
69639. ?
(Der står nemlig butik..🤔)

Det er en nem betalingsform🙂
Bh

...
12.09 | 17:44
Udstillingslokalet har modtaget 1
Du kan lide denne side