Formand for kunstforeningen Signe M. Lorentzen bød velkommen

Borgmester Søren Pape Poulsen holdt den officielle åbningstale

Sergei Sviatchenko v. ét af malerierne i udstillingen

Krstoffer Brodersen og Michell Boysen underholdt på flygel og kontrabas


Særudstilling: SERGEI SVIATCHENKO

I marts måned 2010 fejrer Gudenåhuset 10 års jubilæum. Det er Bjerringbro Kunstforening med til at fejre med en særudstilling med Sergei Sviatchenko i samarbejde med Galleri NB, Viborg.
Sergej Sviatchenko har udsmykket den udvendige søjle ved Gudenåhuset og var kunstnerisk konsulent på hele byggeprojektet.

Til den officielle åbning af udstillingen lørdag d. 6. marts 
var der stort fremmøde - mere end 100 personer overværede borgmester Søren Pape Poulsens åbningstale i Viften og efterfølgende var der nærmest overfyldt i udstillingslokalet, hvor de mange gæster forsøgte at få et glimt af de næsten majestætisk smukke billeder. Sergei Sviatchenko takkede her for den store interesse og udtrykte stor glæde og tilfredshed med udstillingen.
De to unge musikstuderende Kristoffer Brodersen på flygel og Michell Smedegaard Boysen på kontrabas stod for kompetent musikalsk underholdning i Viften, som gæsterne kunne nyde i større eller mindre doser.

Få et indtryk af udstillingen via billederne herunder, men snyd ikke jer selv for at opleve denne sjældne udstilling i Gudenåhuset, som kan ses indtil slutningen af marts måned.
Klik på billederne for større format og/eller slideshow.
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.07 | 10:30
Jenny Hansen har modtaget 1
Du kan lide denne side