Bjerringbro Kunstforening præsenterer fra 27. januar til 26. februar billedkunstner Ulla Lundsgart fra Lyngby ved Århus. 

Ulla Lundsgart er uddannet på Det Jyske Kunstakademi og hendes CV vidner om stor udstillingsaktivitet, blandt andet har hun deltaget på flere af de store censurerede udstillinger. Hun er desuden medlem af BKF.

”Når jeg begynder et maleri er mit hoved tomt. Ingen ideer, ingen planer. Hver bevægelse er helt spontan og tilsyneladende tilfældig, men når jeg er i mit male flow, kan jeg mærke, at der ingen tilfældigheder er, selv når jeg kaster farven på lærredet ”, siger Ulla Lundsgart om selve maleprocessen, og fortsætter: ” Blomsterne er min motivverden. De har valgt mig. De er mine følgesvende ind i naturen og min vej til at forstå min egen natur. De er min rejse ind i den skabende dimension. Jeg maler dem som portrætter, som udtryk for en bevidsthed ”.

Bjerringbro Kunstforenings formand Alice Andersen er begejstret for den nye udstilling og siger: ”Ulla Lundsgart har en helt unik sans for lag, dybde og gennemsigtighed, for farvens kontrast og materialets muligheder - hun skaber et spændende, farverigt og organisk univers, som gør hendes kunst meget SE værdig!”        

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.10 | 20:25

Hej Elin
Der er indlevering 5/11 - og ved tilmelding/indbetaling vil kan få besked om tiderne…
Vh Dagny

...
17.10 | 17:52

Hvornår kan værker til Bjerringbro udstillingen 2021 afleveres/afhentes? - jeg kan ikke se det fremgår af siden.
mvh
Elin

...
10.10 | 15:44

Jeg vil gerne være medlem. Sender 250kr på mobilpay.
Mail : marieskjoedt@gmail
Marie Skjødt
Lyngbakken 3a
Helstrup
8920 Randers NV
60446621

...
31.08 | 16:55

Vil gerne være medlem og har sendt 250,00 kr på mobilpay

...
Du kan lide denne side