Landskabeligt set - udstilling med Finn Have 27. juni - 28. august 2014

Finn Have er autodidakt kunstner og debuterede på Kunstnernes Påskeudstilling i 1976 - han har i dag en stor kunstnerisk produktion bag sig og er stadig aktiv med nye projekter – f.eks. skal han i efteråret deltage i en udstilling i New York sammen med to nulevende og to afdøde amerikanske landskabsmalere.

Finn Have har arbejdet med mange forskellige typer af landskab – både danske som på udstillingen i Gudenåhuset og f.eks. nordiske og sydeuropæiske.
I bogen ”Malerisk gensyn” udgivet i anledning af kunstnerens 60 års fødselsdag i 2012, beskrives Finn Have af forfatter og kunstkritiker Erik Meistrup med bl.a. disse ord: ”Et af de helt afgørende karaktertræk, der præger Finn Haves landskabsmalerier, kan formuleres som landskaber der er født af lys. Han søger igen og igen og igen at skildre lyset som den kilde – ja den palet – der bestemmer, hvordan netop dette landskab ser ud, netop på dette tidspunkt eller denne årstid.”

Se billeder fra udstillingen herunder - klik på det enkelte billede.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.04 | 17:39

Hej Dagny Vistesen. Vi talte i dag om et møde, hvor jeg kunne deltag. Da jeg kom hjem, havde jeg glemt tidspunktet. Vil du skrive det til mig? Birgit Østergaard

...
14.02 | 19:30

Hej Anny - det er korrekt nummer - vi sender kontingent opkrævning ud lige efter generalforsamlingen 9/3.

...
14.02 | 16:29

Hej med jer
Jeg vil betale kontingent..vil lige sikre mig, at MobilPay.nr.
Er korrekt
69639. ?
(Der står nemlig butik..🤔)

Det er en nem betalingsform🙂
Bh

...
12.09 | 17:44
Udstillingslokalet har modtaget 1
Du kan lide denne side