Bjerringbro Kunstforening

Børnekunst i Gudenåhuset 2024

Billede fra Børneudstillingen 2023 med temaet "Børn og bygninger"

Børneudstillingen 2024

Tema for Børneudstillingen april 2024 i Gudenåhuset:

”Transport - før, nu og i fremtiden
 

Hvordan så cyklen ud i gamle dage? Hvordan kom varerne frem for 100 år siden, i dag og hvordan kommer de frem om 10 år? Hvordan kom man til Amerika i 1900 og hvordan kommer vi derover i morgen? Kan vi en dag rejse til månen på skoleudflugt og studere den på nært hold? 

Den årlige udstilling af børn og unges kunst i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek har i 2024 temaet: Transport - før, nu og i fremtiden. Alle former for transportmidler er i spil: cykler, hestevogne, biler, busser, tog, fly og skibe – og måske også nogle vi ikke rigtig kender endnu. 

Eleverne, tegner, maler eller bygger deres bud på transport før, nu eller i fremtiden og afleverer dem til en stor fælles udstilling i Gudenåhuset i Bjerringbro. Udstillingen åbnes i april 2024 og kan ses af alle borgere. 

Der kan som sædvanligt tegnes eller males – der kan bygges modeller med papkasser, papmache, træ, ler eller måske lego osv. – kun fantasien sætter grænser, som man siger.

Vi håber, at temaet vil give anledning til at tage en snak med børnene om transport - måske med udgangspunkt i ovenstående spørgsmål.

Tilmelding til biblioteket – enten på mail dav@viborg.dk eller tlf: 87873434 / 42262921
Indlevering: Tirsdag d. 2
. april 2024 kl. 10-17
Åbning/fernisering: Torsdag d. 4. april kl. 16-17 – med forbehold for ændringer. 
Udstillingen slutter:
27. april – værker afhentes 29. april.

Se også www.bjerringbrokunstforening.dk – eller www.klcviborg.dk

Venlig hilsen
Bjerringbro Kunstforening og Bjerringbro Børnebibliotek/Viborg Bibliotekerne